Як вибрати ручки для ящиків

Як вибрати ручки для ящиків

Щоб ваші меблі були зручними в користуванні і мали естетичний завершений вигляд не обійтися без спеціальних ручок для ящиків.

Залежно від матеріалу, форми і розмірів розрізняють кілька типів такої фурнітури:

ручки для меблів в формі скоби, що практично універсальні для будь-якого дизайну меблів і характеризуються простим монтажем і зручним користуванням. Також розрізняють відкидні ручки, що мають рухому поверхню;

— функціональні ручки-раковини, що дуже актуальні серед поціновувачів вишуканого нестандартного вигляду;

— врізний тип ручок, що дозволяє заховати фурнітуру в меблевий фасад, таким чином, створюючи єдине ціле. Врізні ручки досить нестандартне і дуже зручне рішення, але варто враховувати, що над їх встановленням доведеться трохи попрацювати.

Слід згадати і про профіль-ручки, які встановлюються по краю меблевого фасаду на всю довжину ящика.

Крім перерахованих на ринку фурнітури також можна побачити ручки-кільця, краплі, мультиплікаційні герої і багато іншого. Між собою така фурнітура відрізняється за формою і матеріалом, що застосовувався для їх виготовлення.

Для дерев’яного фасаду найбільш підходить дерев’яний тип, адже саме так вдасться зберегти єдність стилю фурнітури і меблів.

Моделі ручок, що виконані з пластика можна встановлювати на будь-який фасад ящиків, адже вони однаково гармонійно виглядають в будь-якому дизайні. Важливо тільки розуміти, що такі моделі не гарантують високу міцність, тому вимагають дбайливого використання фурнітури.

Високою міцністю відрізняються металеві ручки, але їх вартість в рази вище іншої фурнітури. Ручки з бронзи також дуже популярні серед господинь, адже вони надають інтер’єру приміщення та й самих меблів вишуканий старовинний вигляд.

Розрізняють також порцелянові, алюмінієві, а також ручки для ящиків з комбінованих матеріалів.

Важливо також враховувати і розмір, адже занадто маленька може загубитися в загальному фасаді, а велика навпаки може надто виділятися серед маленьких ящиків. Варто вибирати такі моделі фурнітури, щоб вони пропорційно виглядали в загальному вигляді з меблями і не псували зовнішній вигляд через невірно підібраних розмірів.

Серед асортименту інтернет магазину «Furniset» ви зможете вибрати будь-який тип ручки для ящиків, який найбільш підійде під інтер’єр приміщення і ваших меблів, а за консультацією завжди можна звернутись до наших ввічливих консультантів. «Furniset» завжди дбає про Ваш комфорт і затишок, звертайтеся до нас і отримаєте свій набір гарного настрою.

Оставьте отзыв

Ваш электронный адрес не будет опубликован.