Сувенірні Вироби

Сувенірні Вироби

Коли виникає необхідність підвищити впізнаваність бренду, не обійтися без ефективної реклами. Сувенірна продукція з логотипом компанії — відмінний маркетинговий хід, який приверне увагу клієнтів. Таким чином, ви зможете підкреслити високий статус фірми, підняти корпоративний дух.
Компанія «Твій Дизайн» пропонує вашій увазі великий вибір ексклюзивної сувенірної продукції високої якості. Замовляючи сувеніри з нанесенням логотипу, ви отримуєте унікальну можливість провести на клієнтів приємне враження. На нашому офіційному сайті ви можете ознайомитися з прикладами робіт, підібрати найбільш підходящу продукцію.
Сувенірна продукція — важливий внесок в репутацію фірми
Використовуючи сувеніри з логотипом компанії, ви наближаєте клієнтів до себе. Хай не нав’язливо, але розроблені вами канцелярське приладдя, регулярно нагадують про фірму, в яку завжди можна звернутися і отримати професійне обслуговування.
Виділяється три основні категорії корпоративних подарунків:
1. Промо. Це продукція, яка часто використовується для проведення масштабних рекламних акцій.
2. Бізнес. Сувеніри вручаються постійним постачальникам, партнерам, клієнтам компанії.
3. VIP. Продукція призначена для особливо важливих клієнтів або партнерів.
Сувенирка з логотипом створює позитивний настрій і формує враження про компанію. Щоб підвищити репутацію, слід підносити тільки якісні добротні презенти. Таким чином, ви продемонструєте серйозність і відповідальність власної організації.
Наша компанія використовує інноваційні методи нанесення зображення. Процес здійснюється на сучасному обладнанні під контролем професіоналів. Сувенірні фірми гарантують високу якість виробів, які дозволять підвищити популярність вашого бренду.
Різновиди рекламних товарів
У ролі сувенірної продукції використовуються різні предмети. Важливо пам’ятати, що кожна деталь повинна мати своє призначення. У зв’язку з цим виділяється кілька типів сувенірів:
• офісні. Логотипи наносяться на офісне приладдя: флешки, органайзери, папки, візитниці. Підійдуть як презент співробітникам фірми;
• канцелярські. Найбільш поширені представники даної групи: олівці, блокноти, ручки, маркери. Можна вручати не тільки працівникам, але і клієнтам під час проведення промо-акцій;
• текстильні. Логотипи зображуються на футболках, вітрівках, толстовках, кепках.
При виборі сувенірів слід враховувати їх функціональність, рівень креативності та статус одержувача.
Компанія «твій Дизайн» понад дев’ять років займається нанесенням логотипів на сувеніри. Досвід і професіоналізм співробітників дозволяє оперативно обслуговувати кожного клієнта. Ми гарантуємо індивідуальний і уважний підхід. Для замовлення сувенірної продукції зателефонуйте консультантам компанії.

Оставьте отзыв

Ваш электронный адрес не будет опубликован.