ЧЕСНО – це громадський рух, який пропонує вам всі достовірні факти, на основі яких ви приймете правильне рішення

ЧЕСНО – це громадський рух, який пропонує вам всі достовірні факти, на основі яких ви приймете правильне рішення

Всі мріють про хорошу і сильну державу, яка буде стрімко розвиватися. Кожен з нас вже зовсім втомився від помилок, і ми хочемо нарешті стати заручниками справедливості і хорошого життя. Як же розібратися в політичному просторі, які зайняли жадібні і нечесні представники?

ЧЕСНО – це громадський рух, завдяки якому ви зможете проаналізувати всю інформацію і прийняти рішення на користь правильного політика. Під час проведення передвиборної кампанії абсолютно всі кандидати хочуть виглядати красиво і викликати довіру у всіх виборців для того щоб стати володарями величезної кількості голосів.

Але насправді ж, коли вибори проходять ми часто відмовляємося біля розбитого корита, тому що кандидати, які обіцяли нам гори, зарплати і зниження цін забувають про всі обіцянки. Для того щоб не допустити розчарування, звичайно ж, краще всього скористатися інформацією, яка буде представлена на сторінці нашого офіційного сайту chesno.org, де спеціально для кожної людини волонтери, активісти збирають всю необхідну і достовірну інформацію, завдяки якій ви зможете прийняти вірне рішення.

Тут ви зможете набрати ініціали того кандидата, за якого хочете проголосувати і подивитися детальну інформацію про його кар’єрі, біографії, професійної діяльності. Ми даємо кожній людині відмінну можливість самостійно вирішити чи відповідає кандидат всім його обіцянкам чи ні. Наша організація складається тільки з волонтерів та активістів, що не залежать не від якихось політичних олігархів.

За нашими плечима немає ніякого покровительства, ми збираємо для всіх людей інформацію по всій території України і за кордоном для того щоб ви зрозуміли характер і цілі кандидатам на посаду в державі.

На сторінці нашого ресурсу ви завжди зможете відшукати достовірні факти і дізнатися чи причетний обраний вами кандидат до політичних скандалів, злиднях, чи був помічений в корупційних схемах. Якщо ви хочете більш детально ознайомитися з думками незалежних експертів, а також прочитати корисні статті, то ви завжди зможете виконати все це співпрацюючи з нашим сайтом.

Абсолютно всі політики повинні бути чесними з народом і діяти з чіткою відповідністю закону і інтересами громадян країни. Вся інформація про діяльність повинна бути прозорою і доступною широкому колу людей. На сторінці нашого веб-ресурсу ви зможете зустріти величезний список затребуваних порушень і список політиків, які вже були помічені в них.

Оставьте отзыв

Ваш электронный адрес не будет опубликован.