Правила вибору дерев’яного ліжка

Правила вибору дерев’яного ліжка

Якість дерев’яних меблів

Часто можна почути, що вартість дерев’яних меблів дуже висока, а за якість потрібно платити. На ціну дерев’яних меблів впливає тип та якість матеріалу, що використовується у виготовленні. Елітні сорти деревини, такі як дуб та ясен є міцними та довговічними матеріалами, що мають стійкість до спливу зовнішніх факторів. Ліжко з подібної деревини стане справжньою прикрасою спальні й прослужить багатьом поколінням. Відвідавши сайт «Меблі Сіті», можна ознайомитись із представленим асортиментом дерев’яних ліжок та вибрати для своєї спальні надійне й комфортне місце для здорового сну.

Бук, вільха, сосна та береза є дешевшими за дуб. Правильна обробка дозволяє створювати унікальні меблі з неповторним малюнком, створеним самою природою. Якщо Ви бажаєте купити дерев’яні меблі, але бюджетного сегмента, слід вибрати меблі, виконані з масиву дерева. Цей матеріал отримують шляхом склеювання між собою клеєного бруса.

На що звернути увагу, вибираючи дерев’яне ліжко

Бажаючи придбати дерев’яне ліжко, слід врахувати певні моменти свого помешкання, адже вони можуть вплинути на цілісність матеріалу. Натуральна деревина може постраждати від вологості, перепадів температур. Ці чинники можуть призвести до псування виробів із дерева.

Каркас ліжка є його основою. Оскільки дерев’яні меблі вирізняються своєю вагою, слід вибирати вироби з надійними з’єднувальними елементами. Важливим є тип днища. Оптимальним варіантом для підкладки під матрац слугують ламелі, які надають конструкції ортопедичного ефекту.

Обираючи ліжко, потрібно вивчити його технічні характеристики, де вказане максимально допустиме навантаження на спальне місце. Слід зауважити, що враховувати потрібно не тільки свою вагу, а й вагу матрацу, постільної білизни.

У невеликих за розмірами спальнях можна розмістити ліжка, які обладнані додатковими секціями для зберігання речей. У кожній сім’ї є речі, які використовуються посезонно, та завжди виникає проблема того, де ці речі зберігати, коли ними не користуються. Висувні шухляди або ж цільний короб – чудовий спосіб тримати безліч речей у порядку та якомога далі від очей.

Форми та габарити ліжок

Сучасний ринок меблів, окрім стандартних рішень, пропонує багато оригінальних меблів, що вирізняються своїми нетрадиційними формами та розмірами.

Класичним вважають прямокутне ліжко. Є моделі:

  • круглі;
  • овальні;
  • дугоподібні;
  • квадратні.

Обравши оригінальну модель ліжка, слід пам’ятати про необхідність вибору матрацу та й постільної білизни. Найчастіше для таких моделей матрац та постіль потрібно додатково замовляти, що призведе до додаткових витрат. Якщо Ви готові до цього, тоді сміливо вибирайте нестандартні моделі ліжок, які стануть справжньою прикрасою інтер’єру.

Інтернет-магазин «Mebli CITY» пропонує якісні дерев’яні ліжка з різних сортів деревини. Ви маєте можливість підібрати ліжко під будь-який інтер’єр за доступною ціною.

Оставьте отзыв

Ваш электронный адрес не будет опубликован.